Stageplaatsen voor gemotiveerde studenten Bacheloropleiding Medische Hulpverlening gezocht.

Dit jaar zijn 90 studenten Bacheloropleiding Medische Hulpverlening (BMH) zijn van start gegaan aan de HAN. Vergeleken met de voorzichtige start van 43 studenten in 2010 is dit een groei van 200%.
Het eerste onderwijsblok (Het medisch proces) zit er op. Met een kennis-, casus- en vaardigheidstoets en een presentatie werd dit blok afgesloten. De groep is gemotiveerd en wij, docenten, zijn benieuwd of zij het propedeuseresultaat van 80% geslaagden van de eerste groep BMH studenten zullen evenaren.

Aan de studenten zal het niet liggen: zij zijn in hoge mate gemotiveerd om via de BMH een plek in de gezondheidszorg te bemachtigen. De tweede jaars studenten staan op het punt om stage-ervaring op te doen. Daar zit nog wel een zorg: het aantal stageplaatsen is op dit moment nog niet voldoende. Met name voor de stage op de anesthesie en de SEH komen wij nog plaatsen tekort.

Bent u benieuwd naar achtergrond informatie dan kunt u in het artikel uit het tijdschrift Gezondheidszorg&Onderwijs de nodige achtergrondinformatie vinden.
Wilt u eens een kijkje nemen bij het docententeam of wilt u met de studenten in contact komen, mail mij dan ([email protected]).

aalstein

Sinds 1982 huisarts in Capelle aan den IJssel
in een duo-praktijk met Jan Hordijk.

Recente artikelen