PVV maakt een einde aan het graaien in de zorgsector

Array

Partij voor de Vrijheid (PVV)
Het vandaag aangenomen PVV-amendement brengt de inkomens van bestuurders in de zorg onder de Balkenendenorm. Woordvoerder Karen Gerbrands (PVV) hield vast aan het bezoldigingsmaximum voor de zorgsector. “Wat mij betreft mogen alle bestuurders die de Balkenendenorm niet voldoende vinden plaatsmaken voor bestuurders met hart voor de zorg,” aldus Gerbrands. “De beloningscode biedt namelijk nog steeds ruimte voor aanvullingen van het salaris en dat is precies waar de PVV een einde aan wil maken.”

Ook de salarissen van zorgverzekeraars worden aan banden gelegd. De WNT, met alle aanvullende amendementen, maakt nu eindelijk een einde aan de exorbitante beloningen, ontslagvergoedingen en bonussen van bestuurders in de publieke sector. Een historische dag!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen