Eindrapportages GZ van Zichtbare zorg

Array

De eindrapportage voor de uitvraag van de zorginhoudelijke (ZI) gegevens over 2010 is vanaf vandaag beschikbaar. De eindrapportage bevat de gemiddelde landelijke scores, aantallen clienten en signaalvlaggen per indicator.

Vergelijken
De eindrapportage draagt bij aan het transparant maken van de zorg. De rapportage laat de resultaten zien van de kwaliteitsmeting in de gehandicaptenzorg over het verslagjaar 2010. Met de gegevens uit de eindrapportage kunnen instellingen gegevens van individuele metingen vergelijken met het landelijk gemiddelde. In de rapportages staan gegevens over de gemiddelde, minimale en maximale prestatie-indexen en de aantallen gemeten clienten per indicator en (doelgroep)vragenlijst.

Signaalvlaggen
In de eindrapportage zijn signaalvlaggen per indicator opgenomen. Deze vlaggen hebben betrekking op de methodologische criteria: inhoudsvaliditeit, vergelijkbaarheid en registratiebetrouwbaarheid. Deze vlaggen vormen een indicatie voor de kwaliteit van de indicator. In de eindrapportage worden de vlaggen nader toegelicht.

Eindrapportage GZ verslagjaar 2010

Bron: Zichtbare zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen