NFI-mailadressen gewijzigd

0
149

Vanaf de week van 5 december schakelen het NFI, de NFI-Academy en de Nederlandse DNA-databank over op andere e-mailadressen met als achtervoegsel @nfi.minvenj.nl.

In de e-mailadressen blijft het gedeelte voor het @-teken hetzelfde. Het adresgedeelte achter het @-teken zal als volgt gewijzigd worden:

Oud:   @nfi.minjus.nl

Nieuw: @nfi.minvenj.nl

Na deze overgang zullen de oude e-mailadressen nog geruime tijd blijven werken, in ieder geval tot na het derde kwartaal van 2012. De adreswijziging vloeit voort uit de naamsverandering van het ministerie van Justitie (minjus) naar het ministerie van Veiligheid en Justitie (minvenj).

Bron: Rijksoverheid

Vorig artikelEindrapportages GZ van Zichtbare zorg
Volgend artikel110 jaar consultatiebureaus
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.