Eerste dag verhuizing UMC St Radboud goed verlopen

Array

UMC St Radboud
De eerste dag van de verhuizing van UMC St Radboud is goed verlopen. Zaterdag  zijn in totaal 70 patienten van de verpleegafdelingen Heelkunde, Neurochirugie/Plastische Chirurgie, Intensive Care en Medium Care verhuisd naar hun nieuwe afdeling in het R-gebouw. De eerste patient verliet om 07.00 uur de afdeling. Het overbrengen van de patienten én de apparatuur ligt volledig op schema. Dankzij de hulp van de 120 militairen van de Koninklijke Landmacht is de eerste verhuisdag met militaire precisie verlopen.

Zondag werden zo’n 49 patienten van de afdelingen Urologie/Gynaecologie, Orthopedie, Intensive Care en Medium Care verhuisd.

Vandaag is het de beurt aan zo’n 81 patienten van de verpleegafdelingen Cardiologie en Cardio-thoracale Chirurgie/Longziekten, Intensive Care, Hartbewaking en Eerste Harthulp.

Het totaal aantal patienten dat op 10, 11 en 12 december wordt verhuisd, komt hiermee uit op 200.

De verhuizing in de media
Vanavond is een verslag van de verhuizing te zien in het RTL-4 Nieuws (19.30 uur) en SBS Hart van Nederland (22.30 uur).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen