Vaatkeurmerk leidt tot betere samenwerking ziekenhuizen

Array

Nederlandse Patienten Consumenten Federatie
De Hart&Vaatgroep – NPCF-lidorganisatie – heeft dit jaar weer het Vaatkeurmerk uitgereikt aan ziekenhuizen die aan de kwaliteitscriteria voldoen. De criteria voor het keurmerk zijn aangescherpt en aangepast aan nieuwe inzichten.

Het Vaatkeurmerk is voor veel ziekenhuizen aanleiding om de vaatzorg beter te organiseren door samenwerkingsverbanden aan te gaan. Vanaf vandaag kunnen patienten en verwijzers op www.hartenvaatgroep.nl zien welke ziekenhuizen het vernieuwde Vaatkeurmerk hebben gekregen. Via de website hebben patienten ook de mogelijkheid om hun ervaring met een ziekenhuis te melden. Het keurmerk helpt vaatpatienten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen