Health to Business looft opnieuw H2B Award uit

Array

De Health to Business Community Jeroen Bosch honoreert met de H2B Award een ondernemende persoonlijkheid die met opvallend succes een bijdrage levert op één van de kennisvelden waar het Jeroen Bosch Ziekenhuis zich op richt. De winnaar van de H2B Award zet zich op een onderscheidende wijze in voor innovatie in de zorg en doet dat in samenwerking met partners in en buiten het ziekenhuis. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag van € 10.000,- voor de winnaar. De partner waarmee is samengewerkt ontvangt een oorkonde. De H2B Award is voor het eerst uitgereikt in 2011, het openingsjaar van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis, aan dr. Hans Pruijt, internist in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en zijn samenwerkingspartner Theo van der Leij van Pamgene.

Het bestuur van Health to Business kent de prijs toe op voorstel van een door het bestuur benoemde jury. De jury van de Health to Business Award 2012 bestaat uit Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken en Bestuur Provincie Noord-Brabant, Hans Pruijt, internist-oncoloog Jeroen Bosch Ziekenhuis en Wim Jongen, partner WesterToren Innovation Centre in ‘s-Hertogenbosch.

Inzendingen worden beoordeeld op:

1) Ondernemerschap en voorbeeldfunctie

2) Belang voor de gezondheidszorg
3) Grensoverschrijdende stimulerende werking voor economie en werkgelegenheid
4) Innovatie en voorbeeldfunctie
5) Maatschappelijke relevantie

 

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op 12 april 2012 tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Health to Business Community Jeroen Bosch. De prijs kan zowel worden toegekend aan iemand uit het bedrijfsleven als uit de gezondheidszorg. De winnaar heeft op opvallende wijze een innovatieve, grensoverschrijdende activiteit opgezet van maatschappelijk belang, waarbij sprake is van samenwerking tussen gezondheidszorg en bedrijfsleven.

Speerpunten
De medische speerpunten van het ziekenhuis zijn: cardiovasculaire geneeskunde, oncologie, minimaal invasieve technieken, en transmurale geneeskunde. De wetenschappelijke speerpunten liggen in het verlengde van deze medische speerpunten: Hart & Vaten, Kanker, afweer & infecties, Endoscopische Chirurgie, Leven in Balans. De winnaar kan zich zowel op medisch, toegepast wetenschappelijk als op bedrijfsmatig gebied hebben onderscheiden.


Kandidaten
De richtlijnen zijn in te zien op www.h2bc.nl .

Inzendingen en voordrachten dienen vóór 1 maart 2012 te worden gestuurd aan:

Health to Business Community Jeroen Bosch,

Afdeling Marketing en Communicatie

Postbus 90153

5200 ME  ‘s-Hertogenbosch

of naar [email protected]

 

De nominatie dient vergezeld te gaan van een motivatie van voordracht, relevante bedrijfsgegevens en een curriculum vitae.

 

 

Health to Business Community Jeroen Bosch

De Health to Business Community Jeroen Bosch (H2B) is opgericht in 2008 door het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch en het Bossche bedrijfsleven. Doel van de community is het stimuleren van interactieve kennisuitwisseling en ontmoeting tussen ondernemende bedrijven, medisch specialisten, managers in de zorg, en kennisinstellingen. H2B initieert en steunt projecten die bijdragen aan de vernieuwende visie op zorg die in de nieuwbouw van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tot uiting komt. In 2010 adopteerde H2B bijvoorbeeld het project Dynamic Light op de Intensive Care van het nieuwe ziekenhuis.

 

Recente artikelen