Laatste planning en informatie rond de Letter-of-Intent voor de HTSM Roadmap Healthcare Systems.

Array

Laatste planning en informatie rond de Letter-of-Intent (LoI) (zie bijlage) voor de HTSM Roadmap Healthcare Systems.
Gezien de omslag van innovatie subsidies naar winstbelasting aftrek t.b.v. innovatie, gezien de politiek rond de door de regering aangestelde Topsectoren en met name gezien het belang voor partijen in het innovatief medisch technologisch veld is het bijzonder belangrijk dat zoveel mogelijk LoI’s worden ingestuurd!

Planning:

  • 2 december:      deadline voor de complete roadmaps/concept innovatiecontract
  • 14 december:    deadline letters of intent (LoI)
  • 14 december:    advies van HTSM executive council
  • 19 december:    ondertekening door de voorzitters van de Topteams
  • maart 2012:       ondertekening door minister

 

De LoIs kunnen dus tot en met 14 dec. worden aangeleverd op het email adres: [email protected].

 

LEES A.U.B. BENEDEN NOG EVEN DE PROCEDURE DOOR VOOR HET ONDERTEKENEN VAN LOI?S. HET IS BELANGRIJK DAT ER ZOVEEL MOGELIJK LOI?S WORDEN VERSTUURD:

 

  • Er zijn twee versies bijgesloten (3e & 4e bijlage):
  1. Een uitgebreide (Engelse) versie, deze is totstand gekomen na overleg tussen Philips, ASML, NXP,  TNO, STW en TU/e
  2. Een kortere, eenvoudiger versie
  • Beide kunnen worden gebruikt, het roadmap kernteam wil deze keuze bieden omdat a. wellicht als complex wordt gezien. In beide documenten wordt gevraagd of bedrijven een inschatting kunnen geven hoeveel zij aan R&D besteden voor 2012 op HTSM healthcare gebied passend in de roadmap. Dit kan cash of in-kind zijn. Het gaat daarbij om het financieel maken van bv. FTEs werkzaam in HTSM Healthcare. Nogmaals, het gaat om een indicatie.
  • De LoIs kunnen na ondertekening worden gemaild als Pdf file naar [email protected]. Indien deze bijdrage strikt vertrouwelijk moet worden behandeld (dus niet door het healthcare roadmap team), neem dan even contact op met Casper Garos, Senior Director External Partnerships, Philips Healthcare.
  • Wij hopen op zoveel mogelijk ingezonden LoIs. Zoals aangegeven is dit van belang voor het Topteam/het Ministerie van EL&I om te checken in hoeverre de roadmap/innovatiecontract wordt ??gedragen??. Dit is geen verplichting, maar helpt natuurlijk wel om de healthcare roadmap de juiste (hoge!) positionering te geven t.o.v. de andere roadmaps. Deadline hiervoor is 14 dec.

HC_HTSM_v32

LOI HTSM Healthcare Innovatiecontract V2

Holland Healthcare HTSM 3000 IC v9

LoI HTSM Healthcare Innovation Contract V 3

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen