Patientveiligheid gestimuleerd door gratis internationaal cloud zorgplatform

Array

The Patient Safety Company (TPSC) heeft recentelijk een totaal nieuw en innovatief concept gelanceerd om (patient)veiligheid en kwaliteit in de zorg gratis te stimuleren: TPSC Cloud, een cloud platform in combinatie met gespecialiseerde zorg apps. De toegevoegde waarde voor zorginstellingen is om veiligheids-, kwaliteits- en risicomanagement processen efficient te doorlopen.
“Het leidt niet alleen tot de juiste procesgang, maar als gevolg daarvan tot kostenbesparing, betere kwaliteit en veiligere zorg”, licht Algemeen Directeur Niels Greidanus toe. “wij geloven echte toegevoegde waarde te bieden aan het wereldwijde zorgnetwerk door een kant-en-klare oplossing te bieden, die fundamenteel anders is dan bestaande systemen.”

The Patient Safety Company

The Patient Safety Company is de internationale leverancier van innovatieve ICT-oplossingen voor de zorg. TPSC is innovatief, proactief, dienstverlenend en klantgericht.

Het fundament van de dienstverlening is TPSC Cloudâ„¢, het cloud platform voor efficiente zorg. Met standaard functionaliteit, speciale apps en abonnementsvormen gebaseerd op 'pay-per-use' en zelfs een gratis 'Basic Edition' kunnen alle zorginstellingen concrete verbeteringen realiseren op het gebied van patientveiligheid, kwaliteit en kostenbeheersing.

TPSC kiest ervoor specialist voor de zorg te zijn. Deze focus en samenwerking met internationale partners en zorgexperts resulteert door
specifieke kennis, ervaring en inzichten in grote toegevoegde waarde. Het centrale thema in de markten klantbenadering is het ontzorgen van de zorg op het gebied van kwaliteits-, risico- en veiligheidsmanagement. TPSC biedt daarvoor ICT, consultancy, training, onderhoud, ontwikkeling en service.

Recente artikelen