Radboud Reppen en Roeren met Anna Enquist

Array

Speciale gast Anna Enquist over ‘Geneeskunde en literatuur’ in Radboud Reppen en Roeren tijdens de ‘Literaire opening’ van de voorgalerij van het Museum voor Anatomie en Pathologie.
De nieuwe voorgalerij van het Museum voor Anatomie en Pathologie van het UMC St Radboud wordt feestelijk geopend met een aangepast programma in de reeks Radboud Reppen en Roeren. De bekende ingredienten – letteren, kunst, cultuur, eten en drinken – worden feestelijk gevierd in het Museum voor Anatomie en Pathologie (Studiecentrum Medische Wetenschappen).

Het huisprogramma Huize Heyendaal Radboud Reppen en Roeren biedt een geregelde serie van kleinschalige culturele activiteiten voor de universiteitsgemeenschap en belangstellenden. Het programma houdt rekening met de mogelijkheden van het unieke gebouw, met de brede belangstelling van velen op de campus en probeert andere wegen dan de bestaande culturele instellingen in de stad. Activiteiten in het huisprogramma zullen vooral het resultaat zijn van kruisbestuiving van verschillende ‘kunsten’ en samenwerking van uiteenlopende organisaties. Geheide publiekstrekkers zullen afgewisseld worden door meer riskante producties.
Gezien de achtergronden van de samenstellers (Noud Bles, auteur en Harry Bekkering, letterkundige) en belangstelling (wereldliteratuur, muziek, film, beeldende kunst) brengt Radboud Reppen en Roeren programma’s waarin literatuur wordt gespiegeld met een andere kunst of kunde. Voorbeelden: literatuur en beeldende kunst, literatuur en film, literaire maaltijd, literatuur en muziek, literatuur en filosofie. Actuele universitaire of Nijmeegse onderwerpen kunnen in het huisprogramma een kleinschalige culturele vertaling krijgen. Voorbeelden hiervan zijn: het Darwinjaar 2009, 20 jaar geleden de val van de muur (2009), een gasthoogleraar met culturele bagage.

Maandag 16 januari 2012:
Anna Enquist over ‘Geneeskunde en literatuur’ in Radboud Reppen en Roeren tijdens de ‘Literaire opening’ van de voorgalerij van het Museum voor Anatomie en Pathologie.
Organisatie: PV Radboud
Redactie: Harry Bekkering en Noud Bles
Muziek in de pauze
Radboud Reppen en Roeren
16 januari 2012: Anna Enquist in Radboud Reppen en Roeren
QHarmony
Radboud UniversiteitPersoneelsvereniging RadboudCultuurRadboud Reppen en Roeren
Radboud Reppen en Roeren

Maandag 16 januari 2012

Museum voor Anatomie en Pathologie
Geert Grooteplein 21
(ingang Studiecentrum Medische Wetenschappen)
6525 EZ Nijmegen

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen