Handen af van onze Hulpverleners!!!

Nederland is het geweld tegen hulpverleners meer dan zat. Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal dat hulpverleners ongestoord hun werk
kunnen doen. Handen af van onze Hulpverleners.

Het is onvoorstelbaar, respectloos en onacceptabel dat hulpverleners in Nederland te maken krijgen met intimidatie en geweld. Door de Conventie van Genève hebben hulpverleners in een oorlogssituatie een beschermde status gekregen. Zij moeten te allen tijde hun werk goed kunnen uitvoeren.

Als we in oorlogstijd respect hebben voor hulpverleners… waarom dan niet in vredestijd?SIRE wil mensen in beweging brengen.
Laat zien dat jij vindt dat hulpverleners met respect behandeld moeten worden. Laat je stem horen en teken de Conventie
van Nederland.

Sluit je aan. Laat zien dat jij ook tegen geweld tegen hulpverleners bent. Teken de Conventie van Nederland!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen