Nieuwe website voor Orde van Medisch specialisten

Vanaf vandaag is de nieuwe website www.orde.nl live. De nieuwe website is  opgebouwd rondom de drie belangrijkste pijlers van de Orde van Medisch Specialisten (OMS): Beroepsbelangen, Kwaliteit en Opleidingen. De site is volledig toegankelijk gemaakt voor mobiel gebruik en voor de tabletcomputer. Daarnaast is de website uitgerust  met een enquêtemodule en sms-service. Hierdoor kunnen we in de toekomst digitaal uw mening peilen en u op een snelle manier informeren.

Toegankelijk gepresenteerd
Er is veel aandacht besteed aan het toegankelijk presenteren van de informatie. Alle dossiers en onderwerpen zijn zowel per dossier als op alfabetische volgorde terug te vinden. Naast de drie pijlers van de OMS zijn ook  andere diensten en  ledeninformatie  in één oogopslag terug te vinden.
Persoonlijk deel voor leden
Vanaf begin volgend jaar zal de website worden uitgebreid met ‘Mijn OMS’, een besloten deel van de website speciaal voor u. Daarover ontvangt u van ons nog bericht met informatie over uw nieuwe inlognaam en wachtwoord. Tot die
tijd zijn uw huidige inlognaam en wachtwoord niet meer geldig. Voor Artsennet blijft uw inlogaccount hetzelfde.

Medisch specialisten gefotografeerd
De huisstijlkleuren groen en oranje voeren de boventoon in het ontwerp van de website. Daarnaast is de website eigentijds en gebruikersvriendelijk. Voor de website is nieuw fotomateriaal gemaakt door fotostudio Jan&Olaf uit De Meern. Hiervoor zijn medisch specialisten in hun werkomgeving gefotografeerd. De foto’s werden gemaakt in de Isala Klinieken in Zwolle, het Diakonessenhuis in Utrecht, het Maastricht Universitair Medisch Centrum,  Zorgpoort Leidsche Rijn en het Elkerliek Ziekenhuis in Gemert.

Bron: Orde van Medisch Specialisten

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen