UVIT niet klaar voor declaratie variabiliseringsgelden 2011

De LHV heeft vorige week gemerkt dat UVIT nog niet klaar was voor het in behandeling nemen van uw declaraties aangaande de variabiliseringsgelden 2011. Door een technische storing hebben wij u hierover helaas niet eerder kunnen berichten.

Landelijke afspraken
De LHV heeft begin december met alle verzekeraars een landelijke afspraak gemaakt over de variabilisering, inclusief de declaratie van de variabiliseringsgelden 2011. Er is afgesproken dat alle zorgverzerkeraars op 27 december 2011 klaar zouden zijn voor de declaratie van de variabiliseringsgelden.
LHV blijft druk uitoefenen
De LHV blijft druk uitoefenen op UVIT. Het is onbehoorlijk dat UVIT medewerkers op vakantie zijn zonder de noodzakelijke aanpassingen in de systemen te realiseren. Zodra UVIT ook klaar is om uw declaraties af te handelen, volgt er een nader bericht van ons.

Bron: LHV

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen