Medicalfacts gaat als mediapartner Techflow inzetten als “eyecather” voor Exposanità 2012

0
234

Om als mediapartner meer elan aan events te geven gaat MedicalFacts de elegante multimedia frames van Techflow inzetten. Door de slanke behuizing met een hoge helderheid LCD of LED scherm kan de stand-alone worden gebruikt om onderwerpen tijdens een event aan te kondigen of achteraf nog eens een kort compilatie met highlights op te tonen. Tevens kan het scherm ook worden opgenomen in een meervoudige bewegwijzering.

Het eerste event waar MedicalFacts Techflow zal gaan inzetten is de Exposanità 2012. Nederland is dat jaar gastland voor de Exposanità 2012 van 16 – 19 mei 2012 in Bologna, Italie

Medicalfacts zal met deelnemers een multimediale presentatie ontwikkelen voor deelnemers aan de Holland-stand. De Exposanità 2012 een van de grootste medtech vakbeurzen in Europa en is een beurs die de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt.

Na een geslaagde gemeenschapsstand in 2010 en een dito handelsmissie in Emilia-Romagna hebben wij ons als mediapartner gecommitteerd waarbij “Holland als Gastland” in de schijnwerpers staat wordt letterlijk op het scherm in de schijnwerpers gezet. Nederland heeft veel expertise op het gebied van eHealth en in de ontwikkeling van innovatieve medische hulpmiddelen. Op de Exposanità 2012 kunnen Nederlands bedrijven deze nieuwe producten te presenteren tijdens het congresprogramma. Op de beurs worden tal van belangrijke Italiaans gasten verwacht. Zo is er een bezoek van de Italiaanse Minister van Gezondheid en Welzijn en ook de Nederlandse Ambassadeur zet zich in om lokale overheden naar de Holland-stand te trekken waardoor er ook voor uw producten en dienst extra aandacht is van journalisten en beursbezoekers. 

Het projectvoorstel gaat uit van een Holland Stand voor min. 8 deelnemers. Voor een scherp vast tarief krijgt u een royaal pakket aan diensten aangeboden. U kunt daarbij kiezen uit optie A en B.

Optie A is een stand voor € 6.790, optie B is een vitrine + folderrek voor € 3.390 (excl. BTW en reis-/verblijfkosten).

Voordelen van deelname 

  1. Synergie – Het Gastland programma zorgt voor meer standtraffic, netwerkevents, PR/Publiciteit en nieuwe zakelijke contacten.
  2. Financieel voordeel – U deelt alle kosten en profiteert van veel gemeenschappelijke diensten. Bovendien: met het vaste bedrag weet u van te voren precies waar u aan toe bent, d.w.z. geen verrassingen.
  3. Gemak, tijdsbesparing- Wij nemen voor u op professionele wijze de complete beursvoorbereiding van de Exposanità uit handen.
  4. Grotere zichtbaarheid – een grote eilandstand van ca. 72 m2 trekt veel meer aandacht als een kleine individuele stand van 6 m2! En: op een groepstand is altijd bedrijvigheid en actie, men speelt elkaar de bal toe, helpt elkaar, u kunt eens de beurs rondgaan en “de wacht” aan uw buurman overdragen, m.a.w. u staat er niet alleen voor.

Waarom Exposanità als u al op de Medica staat?

In totaal staan 80 – 100 bedrijven op de Medica EN Exposanità. Hieronder kunt u checken of hun overwegingen op u van toepassing zijn:

Exposanità wordt beschouwd als gateway naar het Middellandse Zeegebied (w.o. natuurlijk Italie zelf), Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In 2012 heeft u kans direct in contact te komen met bedrijven uit Turkije, Marokko, Algerije, Tunesie en Libanon – deze landen sturen officiele handelsdelegaties naar de Exposanità. Met hoeveel bedrijven uit deze landen heeft u op de Medica gesproken? Was Medica misschien te groot om bovengenoemde doelstelling te bereiken en kan een centrale positie op een minder grote beurs het nodige hieraan toevoegen?

Uitgaven in de gezondheidszorg in Italie zijn in de laatste 7 jaar 28% gegroeid. Italie biedt met zijn vergrijzende bevolking een enorme kans voor bedrijven, die deze markt op willen (meer dan 33% van de totale bevolking in Italie is in 2050 ouder dan 65 jaar)

 

 

Inschrijving

Inschrijven kan via Deelnameformulier_Exposanita_2012_def  Deadline van inschrijving is 31 januari 2012. Vermeldt bij uw deelname ook even dat u gebruik wil maken van de mogelijkheid van een multimediapresentatie op de Techflow, zodat we u daarbij kunnen assisteren.

Voor verdere vragen en uitgebreider informatie kunt u graag contact opnemen met Nadine Späth van psps consultants via 070 322 90 06 of via e-mail: spaeth@pspsconsultants.nl

De Techflow biedt voor de zorg tal van mogelijkheden om in te zetten in revalidatie, onderzoek en bewegingstherapie.

Email: info@techflow.eu,   Phone: +31 850 021 454
Techflow Europe B.V., Zomerstraat 17A, 5397GH Lith, The Netherlands