Afvallen via App Slankcoach zeer populair

Array

Begeleiding in afslanken via mobiele telefoon of tablet

Het loopt storm in de downloads van de app Slankcoach. Volgens Jaap Santifort, de eigenaar, wordt de app enkele honderden keren per dag gedownload. ‘Dat heeft natuurlijk alles te maken met goede voornemens voor 2012’ aldus Jaap Santifort.

Coaching
Het is bewezen dat je alleen effectief kunt afslanken als je daarin begeleid wordt. Zo is onder andere Weight Watchers groot geworden. Iedere week op de weegschaal en de uitkomst delen met anderen geeft een gevoel om niet teleur te stellen tegenover de groep. De werking van Slankcoach is eigenlijk niet anders. Iedere dag moet de deelnemer zijn of haar gewicht doorgeven via de mobiele telefoon of iPad. Dat zorgt ervoor dat de deelnemer dagelijks bezig is met het gewicht. Via een grafiek is de gewichtsafname te zien. Ook ontvangt de deelnemer iedere dag een motiverend bericht. Het zijn praktische tips die zorgen dat je gezonder gaat leven en op gewicht blijft.

Wedstrijd
Extra leuk is het om de uitkomsten van de eigen gewichtverlies te vergelijken met andere deelnemers. Je kan zelf je vrienden uitnodigen om ook Slankcoach te gebruiken. Daarbij kun je dan elkaars prestaties zien. Dit werkt zeer stimulerend!

Bewezen resultaat
Eerdere onderzoeken tonen aan dat volharding de beste manier om het gewenste bericht te bereiken. De mensen die Slankcoach langer gebruiken boeken de beste resultaten. Gemiddeld zijn de deelnemers 2,4 kilo afgevallen in de eerste 2,5 week. En de echte volhouders zitten soms boven de 10 kilo! Echt een prestatie.

Slankcoach
Deelname aan de app Slankcoach is geheel gratis. Aanmelden gaat eenvoudig via App Store of Android Market. Succes verzekerd!

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen