Slotervaartziekenhuis opent poli spoedeisende mondzorg

De Mondzorg Poli (voorheen bekend als de PSM Poli) biedt spoedeisende mondzorg. Het is de eerste en enige poli die dag en nacht bereikbaar is voor spoedeisende mondzorg. Ook als u geen eigen tandarts heeft kunt u met pijn & spoed op de Mondzorg Poli terecht.

De Mondzorg Poli zit in het Slotervaartziekenhuis en werkt nauw samen met de spoedeisende hulp en de afdeling kaakchirurgie. Er is 7 dagen per week en ook in de avonden een tandarts beschikbaar voor spoedeisende mondzorg. Als u belt wordt u te woord gestaan door een medisch gediplomeerde eerste hulp medewerker. Omdat de poli werkt volgens ziekenhuisrichtlijnen, gelden de hoogste hygiene-eisen.

Spoedeisende mondzorg valt niet onder de basisverzekering. De kosten van de behandelingen op de Mondzorg Poli dient u ter plekke te kunnen betalen, bij voorkeur met pin. Als u een aanvullende tandheelkundige verzekering heeft, wordt spoedeisende mondzorg door uw zorgverzekeraar meestal achteraf vergoed.

Behandelingen via de Mondzorg Poli gaan op afspraak. Om lange wachttijden voor uzelf te voorkomen moet u telefonisch een afspraak maken voor behandeling.

De Mondzorg Poli is gevestigd direct naast de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Slotervaartziekenhuis aan de Louwesweg 6 te Amsterdam (ingang Spoedeisende Hulp). Bekijk de routebeschrijving of neem geheel vrijblijvend contact met ons op bij interesse en/of vragen.

Behandelingen op de Mondzorg Poli gaan altijd op afspraak en de kosten dient u ter plekke te kunnen betalen


Louwesweg 6             1066 EC Amsterdam             T: 020 5124113             [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen