Accessibility Monitor: Is uw gemeente wel drempelvrij?

0
153

In de Accessibility Monitor 2011 zijn de websites van alle 418 gemeenten en de site van de rijksoverheid door toegankelijkheidsexperts onderworpen aan een indicatieve webrichtlijnen-quickscan. Er is in dit onderzoek gekeken naar de minimale eisen voor toegankelijkheid en andere kwaliteitseisen die ook worden gebruikt door het Waarmerk drempelvrij.nl.

In het overzicht staan de Waarmerk drempelvrij.nl certificaten vermeld per 1 februari 2011. Inmiddels zijn er meer gemeenten die over een waarmerk beschikken. Kijk hiervoor op het actuele overzicht van gemeenten met een Waarmerk drempelvrij.nl.

Deze website bevat naast de algemene resultaten van het onderzoek ook resultaten per gemeente en de mogelijkheid om over de resultaten te discussieren. Dit kan per gemeente of op een algemene discussiepagina.

 

Dit onderzoek is door Stichting Accessibility uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koningsrijksrelaties (zie toelichting in disclaimer).

 

Resultaat per gemeente (1 februari 2011)
In dit overzicht staan de Waarmerk drempelvrij.nl certificaten vermeld per 1 februari 2011: de sluitingsdatum van het onderzoek. Inmiddels zijn er meer gemeenten die over een waarmerk beschikken. Kijk hiervoor op het actuele overzicht van gemeenten met een Waarmerk drempelvrij.nl. Dit overzicht wordt dagelijks ververst. Meent u een drempelvrije site te hebben maar staat uw site niet in dit overzicht: neemt u dan contact met ons op.

Vorig artikelPlastisch chirurgen: 25 vuurwerkslachtoffers ernstig blijvend letsel
Volgend artikelOnrust in Manuele Therapie na uitspraak Schippers
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.