Tien nieuwe spelers in MP3 CHECK

Dit is een origineel bericht van de Hoorstichting
Aan de MP3 CHECK zijn tien nieuwe mp3-spelers toegevoegd. Dat betekent dat ook gebruikers van de nieuwste spelers nu geheel betrouwbaar hun luistergedrag kunnen testen. De MP3 CHECK omvat inmiddels 95 verschillende mp3-spelers.
Heb jij net een Apple iPod Touch gekocht? Of de nieuwste Archos Vision? Dan vind je die nu in de nieuwe lijst van mp3-spelers in onze MP3 CHECK.

Zodat je op een betrouwbare manier kunt checken of jouw luistergedrag met je mp3 veilig is. Ga daarvoor naar www.mp3check.nl, geef aan welke mp3-speler jij beluistert en beantwoord vragen over hoeveel uur per dag en hoeveel dagen per week je luistert. Kom je op groen uit? Helemaal super, jouw luistergedrag is prima en je oren lopen geen gevaar. Kom je op oranje of rood uit? Let dan op, je gehoor heeft het zwaar te verduren! Op MP3 CHECK kun je zelf nagaan hoeveel uren per dag of dagen per week je minder moet luisteren om wel in het veilige gebied te komen.

De MP3 CHECK omvat inmiddels een lijst van 95 typen mp3-spelers. Grote kans dat die van jou daarbij zit, zodat de check die je uitvoert helemaal betrouwbaar is. In de laatste aanvulling zitten behalve de iPod Touch en de Archos Vision ook de Philips GoGear, de Philips Raga, de Sony NWZ en de iPod Nano.

Bron: Hoorstichting