Beter Thuis Wonen Thuiszorg neemt Pluriform Zorg in productie

0
315

Beter Thuis Wonen Thuiszorg is actief in het noorden van Nederland. Sinds de oprichting in 2006 is het aantal clienten en medewerkers sterk toegenomen. Om verder te kunnen groeien heeft Beter Thuis Wonen Thuiszorg een keuze gemaakt voor een nieuw systeem, Pluriform Zorg van Adapcare. Edwin Beekman, financieel directeur van Beter Thuis Wonen Thuiszorg: “Pluriform Zorg is een compleet systeem voor zorg en administratie; het geïntegreerde ECD en de efficiente planning van thuiszorgroutes is precies wat onze medewerkers nodig hebben om de clienten goed te helpen”.

Beter Thuis Wonen Thuiszorg werkt met zelfsturende teams waarin de verpleegkundigen eindverantwoordelijk zijn voor alle contacten met de clienten. Ook bijzonder is het Shared Service Center dat voor meerdere zorgorganisaties de administratie uit handen neemt. Daarmee gaan ook Carepool, Andersom Thuisbegeleiding en Effect Thuisbegeleiding begin 2012 gebruik maken van Pluriform Zorg.

advertentieEinde Bericht ___________________________________________