Conferentie 20 maart 2012: ‘Werken met ZZP’s: de volgende stap’. Inschrijving geopend!

Array

Op dinsdag 20 maart 2012 vindt de conferentie “Werken met ZZPs: de volgende stap” plaats. De conferentie vormt de afronding van het ondersteuningsprogramma Werken met ZZPs, waar tot nu toe honderden organisaties gebruik van maakten. Leer van experts en van elkaar.

‘De praktijk’ staat tijdens de conferentie centraal. Ook is er aandacht voor de context waarin u werkt, de veranderingen in de AWBZ, het inzetten van de extra middelen in het kader van de kwaliteitsimpuls langdurige zorg en de consequenties van de normatieve huisvestingscomponent. Bovendien kunt u tijdens de conferentie uw netwerk uitbreiden door collega’s uit andere zorgorganisaties te ontmoeten en met hen ervaringen uit te wisselen. U keert geïnspireerd en met nieuwe kennis terug, zodat u ‘de volgende stap’ kunt zetten in het werken met zorgzwaartepakketten.

Voor wie?
De conferentie is speciaal gericht op medewerkers van zorgorganisaties; van teamleiders tot hoger management (HEAD’s, managers Zorg, managers P&O, loketcoördinatoren). Inschrijving staat open voor deze doelgroep. Dit betekent dat u als deelnemer gegarandeerd collega’s tegenkomt, die gelijksoortige vragen en thema’s over het werken met ZZP’s onderzoeken. Deelname aan de conferentie is kosteloos. Het is aan te bevelen om per organisatie met meerdere personen deel te nemen.

In het kort
Wat: Conferentie Werken met ZZP’s: de volgende stap
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Wanneer: dinsdag 20 maart 2012
Waar: Groot Kievitsdal, Baarn

Aanmelden
Interesse om de conferentie van Werken met ZZPs bij te wonen? Meldt u zich dan hier aan: http://fd8.formdesk.com/vilans/ZZP_20maart

Website van Werken met ZZP’s: www.werkenmetzzps.nl

Recente artikelen