Asbest in ketelhuis gymzaal Milheeze

Array

Asbest in ketelhuis gymzaal Milheeze: gemeente treft voorzorgsmaatregelen
Vrijdag 6 januari is bij een inspectie asbest geconstateerd in het ketelhuis in de gymzaal in Milheeze. Het gaat hierbij om plafondplaten waar asbest in zit.

Om elk risico op mogelijke schade voor de gezondheid van de gebruikers uit te sluiten, is de ruimte afgesloten. Uit nader onderzoek moet blijken of een asbestsanering noodzakelijk is. De gymzaal zelf kan veilig gebruikt worden.

Gemert-Bakel maakt zich sterk voor project `asbest bij scholen’
De gemeente Gemert-Bakel maakt zich sterk voor het landelijke project `asbest bij scholen’. In samenwerking met de verschillende schoolbesturen, Zicht Primair Onderwijs, PlatOO, Jenaplanschool De Pandelaar en het Commanderij College, controleert de gemeente de schoolgebouwen proactief op de aanwezigheid van asbest. De gemeente Gemert-Bakel heeft veel expertise in huis als het gaat om asbest en vindt het belangrijk om deze kennis te delen. Wat is asbest en hoe kun je er verantwoord mee omgaan? Daarnaast faciliteert de gemeente derden welke met asbest in aanraking komen.

bron: Gemeente Gemert Bakel

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen