ACE brengt overlijdensrisicoverzekering onder eigen label op de markt

Array
Dit is een origineel bericht van Bex* communicatie

Succesvolle samenwerking met TAF leidt tot een verbreding van het consumentenaanbod van ACE
ACE Europe Life Limited brengt deze maand ook onder het eigen ACE label een overlijdensrisicoverzekering op de markt. Dit is mede het gevolg van de succesvolle samenwerking die ACE en TAF in de afgelopen twee jaar hebben opgebouwd.
Door een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiente werkprocessen is deze succesvolle combinatie van ACE en TAF in staat gebleken een toonaangevende marktpositie in te nemen .

Focus op specifieke doelgroepen
ACE richt zich in toenemende mate ook op specifieke doelgroepen in de consumentenmarkt. Vorig jaar was ACE aanwezig tijdens de 50PlusBeurs om actief in contact te komen met de seniorendoelgroep, de grootste en hardst groeiende consumentengroep in de komende jaren. ACE wil zich samen met potentiele partners, zoals seniorenorganisaties en -dienstverleners, orienteren op deze specifieke groep, hun behoeften achterhalen en de mogelijkheden onderzoeken die ACE hen zou kunnen bieden.

ACE als nicheverzekeraar
Arjen van Dun, Manager Accident & Health en Life in de Benelux: “ACE streeft ernaar een innovatieve nicheverzekeraar te zijn, met onder andere producten gericht op specifieke doelgroepen. De kracht van ACE ligt in maatwerk, kwaliteit en snelheid. In de standaardmarkt waar producten aan een brede doelgroep worden aangeboden, is er veel aanbod en relatief weinig onderscheidend vermogen. Consumentengroepen hebben specifieke wensen, behoeften en belangen. ACE begrijpt dit en speelt daar op in.”

De internationale kapitaalkrachtige ACE Group, waar ACE Europe Life onderdeel van uitmaakt, ontving eind 2010 een verhoging van de financial strength rating naar AA- (Zeer Sterk) van Standard & Poor’s (S&P). ACE biedt onder andere producten voor consumenten op het gebied van Accident & Health, Travel en Life. De uitbreiding van het consumentenaanbod met de overlijdensrisicoverzekering is voor ACE een goede gelegenheid om meer naamsbekendheid te verkrijgen als consumentenverzekeraar.

Over ACE
De ACE Group verzekert al 25 jaar de vooruitgang van bedrijven en is leidend op het gebied van verzekeringen en herverzekeringen. Met kantoren in ruim 50 landen bedient de verzekeraar in ruim 170 landen diverse groepen klanten. Door hun financiele kracht en stabiliteit hebben de belangrijkste verzekeringsbedrijven van ACE een AA- (‘zeer sterk’)-rating van Standard & Poor’s en A+ (‘superieur’)-rating van A.M. Best.

Over TAF
TAF B.V. is de onafhankelijke specialist in de ontwikkeling en distributie van innovatieve financiele producten. Het productassortiment richt zich op inkomen- en vermogenbeschermende verzekeringen.
De overlijdensrisicoverzekering van TAF werd door Moneyview in 2011 drie maal gewaardeerd met een vijf sterren rating voor haar scherpe premies, flexibiliteit en voorwaarden.

Bron: ANP Perssupport
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen