Bart Scheffer Retail Director Alliance Healthcare

Array

Bart Scheffer is per 9 januari benoemd als Retail Director Alliance Healthcare Nederland BV. De hele retailorganisatie valt hierbij onder zijn verantwoordelijkheid. Bart Scheffer is per 9 januari benoemd als Retail Director Alliance Healthcare Nederland BV. De hele retailorganisatie valt hierbij onder zijn verantwoordelijkheid. In deze positie rapporteert hij rechtstreeks aan Managing Director Arvid Manneke. Als Retail Director zal Bart Scheffer verdere invulling gaan geven aan de ontwikkeling van de retailorganisatie.

Bart Scheffer heeft ruime internationale retailervaring opgedaan in diverse functies en organisaties. In zijn vorige functie werkte Scheffer als Deputy Managing Director Russia bij Alshaya.Alliance Healthcare

Alliance Healthcare is onderdeel van Alliance Boots, een leidende internationale farmaceutisch gedreven health en beauty groep in meer dan 25 landen. Alliance Boots is een private onderneming en telt meer dan 115.000 medewerkers. De organisatie telt 1900 medewerkers in Nederland. Bedrijfsonderdelen zijn Alliance Healthcare (groothandel), Kring-apotheek, Boots apotheek, Spits apotheek (baxtering), Stephar (parallel import), PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen) en Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie).

Bron: Farma Actueel

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen