Workshop Look Good…Feel Better

24 april Workshop Look Good…Feel Better
De workshop is bedoeld voor mensen met kanker, tijdens of (kort) na hun behandeling in VUmc. U kunt de workshop in principe volgen naast uw medische behandeling. Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u na overleg met de verpleegkundige een begeleider meenemen naar de workshop.

Goed verzorgd, beter gevoel
Tijdens deze workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid, die kan veranderen door uw ziekte of de behandeling daarvan. Ook gaat u zelf aan de slag met speciaal voor deze workshop beschikbaar gestelde huidverzorgingsproducten. Na afloop van de workshop krijgt u een voor u samengesteld productentasje en een stap voor stap instructieboekje mee naar huis.

Daarnaast is er ook een haarwerker aanwezig die een presentatie geeft over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van haarwerken en alternatieven zoals mutsjes en shawls. De workshop wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialist. De workshop is bedoeld voor mensen met kanker, tijdens of (kort) na hun behandeling in VUmc. U kunt de workshop in principe volgen naast uw medische behandeling. Alleen in uitzonderlijke gevallen kunt u na overleg met de verpleegkundige een begeleider meenemen naar de workshop.

Verdere data waarop deze workshop wordt gehouden: dinsdag 19 juni 2012, dinsdag 18 september 2012, dinsdag 4 december 2012
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Receptie W, 7e etage in zaal De Rietwijker
Bron: VUmc

Datum : 24 april 2012
Tijd : 10:00 tot 12:00
Locatie : Receptie W, 7e etage in zaal De Rietwijker
Kosten : geen
Bijzonderheden : Graag aanmelden bij Corry Mietus, dagbehandeling oncologie, via [email protected] onder vermelding van uw naam en registratienummer. U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen