Opening Servicepunt Zorg Midden-Limburg

Array

Gemeente Maasgouw
Op 25 januari 2012 opent het Servicepunt Zorg Midden-Limburg haar deuren in Roermond. Bij het Servicepunt Zorg worden vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers bij elkaar gebracht. Vanuit dit Servicepunt Zorg wordt een instroomproject opgestart om werkzoekenden klaar te stomen voor een baan in de zorg.

Samenwerking
Het Servicepunt Zorg Midden-Limburg bundelt de krachten van zorgaanbieders, onderwijsinstanties en overheid. In het servicepunt werken samen: Daelzicht, Proteion Thuis, Koraal Groep, De Zorggroep, Laurentius Ziekenhuis, Zorg aan Zet, Calibris en UWV WERKbedrijf, en de Gemeenten Roermond, Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen.

Het servicepunt is gesitueerd bij het Werkplein Regio Roermond. De regie is in handen van lokale en regionale werkgevers in de zorg. Hun vraag staat centraal. Met als belangrijkste resultaat dat vacatures snel worden vervuld en toeleidingstrajecten worden gerealiseerd.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen