Nieuwe voorzitter stichting VUmc CCA loopt dagje mee

Sander van der Laan, Chief Operational Officer (COO) van Ahold Europe, liep op vrijdag 13 januari mee bij VUmc Cancer Center Amsterdam. Sinds december is Van der Laan voorzitter van de stichting VUmc CCA. Reden voor hem om eens met eigen ogen te zien waar het CCA aan werkt.

Op het programma stonden onder andere een aantal onderzoeksbesprekingen op het gebied van palliatieve zorg en een rondleiding door het CCA research lab met ‘state of the art’ apparatuur. Hoofd medische oncologie en directeur van VUmc CCA Henk Verheul begeleidde de dag. “Het was bijzonder voor de medewerkers om te zien dat iemand van buiten en werkzaam in een heel andere wereld zijn grote betrokkenheid op deze manier toonde. En hij nam er ook de tijd voor.”
Een van de zaken die opviel was de parallel tussen Ahold en VUmc CCA op het gebied van processen en logistiek. “Hoewel we ons met heel andere zaken bezighouden, leidt de betrokkenheid van het bedrijfsleven tot nieuwe inzichten.”…….

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen