Pim Ketelaar en Hans ter Brake versterken Vital Innovators / VitaValley

Vital Innovators / VitaValley versterkt haar team met twee senior Health Innovators. Per 1 maart aanstaande start Pim Ketelaar. Pim Ketelaar was sinds 2005 directeur van Telecom4care en is bestuurder van de Nederlandse Vereniging voor eHealth (NVEH). Op 1 april aanstaande verwelkomen wij Hans ter Brake. Hij is momenteel werkzaam bij PinkRoccade Healthcare en is voorzitter van de vereniging van Organisaties voor ICT en Zorg (OIZ). De kennis en ervaring van Pim Ketelaar en Hans ter Brake op het gebied van zorg, innovatie en eHealth zijn een waardevolle aanvulling voor Vital Innovators / VitaValley en haar relaties.

Pim Ketelaar: “De visie van Vital Innovators om door innovatie met zo groot mogelijke maatschappelijke impact de duurzaamheid van de zorg te vergroten, past zeer goed bij mijn zienswijze en ambities. Gezamenlijk met het team van Vital Innovators en het bestuur van VitaValley verwacht ik mijn impact verder te kunnen vergroten.”

Hans ter Brake: “Om het toekomstige gat tussen de zorgvraag en het zorgaanbod te overbruggen is zorginnovatie essentieel. Door mijn overstap kan ik mij volledig focussen op innovatie. Daarnaast kan ik vanuit mijn ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de beoogde groei van Vital Innovators”

Vital Innovators is een sociale onderneming die werkt aan vernieuwing van de gezondheidszorg met een blijvende positieve impact op de maatschappij. Voor haar opdrachtgevers onderzoekt, ontwikkelt en implementeert Vital Innovators innovaties in de zorg en schaalt deze op.
Vital Innovators is ontstaan op initiatief van Stichting VitaValley en George Avenue. Beide organisaties zijn belangrijke spelers op het gebied van zorginnovatie. VitaValley heeft een groot netwerk en uitgebreide expertise op het gebied van zorginnovatie. Met haar partners heeft zij als doel het identificeren, ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties die de kwaliteit van leven van mensen handhaven of bevorderen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen