Studio Erasmus

Array

Studio Erasmus, datum: 16 februari 2012 20:00 uur-21:15 uur, locatie: De Unie, Rotterdam
Toelichting
Studio Erasmus is een nieuwe, maandelijkse wetenschappelijke talkshow in debatcentrum De Unie. Wetenschappers van de Erasmus Universiteit reflecteren in deze luchtige talkshow vanuit hun academische achtergrond op berichten uit het nieuws en de wereld daarachter. De actualiteit op z?n kant dus. Er is ruimte voor verdieping, verbazing en natuurlijk baanbrekend onderzoek. Dit alles muzikaal begeleid door ?lokaal? Erasmus-talent en gepresenteerd door Geert Maarse.

Nieuwe talkshow rond wetenschap en nieuws
Een levendige talkshow, waar wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) ingaan op het nieuws, op basis van hun onderzoek en expertise. Dat is Studio Erasmus, een nieuw maandelijks initiatief van de universiteit. Op donderdagavond 16 februari 2012 vindt de eerste editie plaats.

In Studio Erasmus reflecteren wetenschappers vanuit hun academische achtergrond op berichten uit het nieuws, maar belangrijker nog, op de wereld daarachter. De actualiteit op z’n kant dus. Er is ruimte voor verdieping, verbazing en natuurlijk baanbrekend onderzoek. Dit alles muzikaal begeleid door eigen Erasmus-talent en gepresenteerd door Geert Maarse. Locatie is debatcentrum De Unie in Rotterdam.

Studio Erasmus is toegankelijk voor studenten en medewerkers, maar vooral ook voor andere geïnteresseerden. Het doel is om de universiteit beter te verbinden met de stad en met de thema?s die spelen in politiek, economie en maatschappij. Studio Erasmus is een gezamenlijk initiatief van Studium Generale, Erasmus Cultuur en Erasmus Podium.

De eerste editie vindt plaats op donderdagavond 16 februari, van 20.00 tot 21.15 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Te gast zijn dan onder andere hoogleraar e-marketing Cor Molenaar, over zijn stelling dat de komende vier jaar ̩̩n op de drie winkels uit het straatbeeld verdwijnt, criminologe Fiore Geelhoed over het westerse karakter van moslimfundamentalisten en Derk Loorbach (directeur DRIFT) over de crisis als laatste stuiptrekking van een failliet systeem Рen wat erna komt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen