Samenwerking Nationale Zorggids en ZorgdienstenOnline.nl van start

Vanaf woensdag 01-02-2012 werken de Nationale Zorggids en ZorgdienstenOnline.nl samen. Beide organisaties zijn belangrijke aanbieders van online diensten binnen de zorgbranche. Door de krachten te bundelen zullen de Nationale Zorggids en ZorgdienstenOnline.nl nog beter in staat zijn in te spelen op de wensen van bezoekers, partners en klanten.

Nationale Zorggids
De redactie van de Nationale Zorggids (NZG) verzorgt dagelijks het meest complete overzicht van het actuele zorgnieuws. Ontwikkelingen in de politiek, het laatste medische onderzoek en al het zorgnieuws, van mantelzorg tot dreigende pandemie, worden op de voet gevolgd. Zo biedt de NZG voor iedereen die met zorg te maken heeft, of het nu als professional, client of geïnteresseerde is, een laagdrempelige manier om op de hoogte te blijven van wat er speelt binnen de branche.

De NZG is daarnaast een vindplaats voor informatie over onder andere zorgverzekeringen, zorgwetten en rechten van clienten en personeel. Middels de vacaturegids van de NZG wordt werkgevers de mogelijkheid geboden hun zorgvacatures onder de aandacht van de bezoekers van de website te brengen. Werkgevers bereiken zo niet alleen actief werkzoekenden, maar ook latent werkzoekenden, die de NZG bezoeken voor het nieuws of de wetenswaardigheden.

In de zorggids zijn alle zorginstellingen van Nederland opgenomen. Deze content wordt dagelijks uitgebreid en up-to-date gehouden. De NZG is binnen korte tijd hét online platform voor de zorgsector geworden!

ZorgdienstenOnline.nl
De website www.zorgdienstenonline.nl is de online ontmoetingsplaats voor de zorgsector. Met behulp van de website komen hulpvragers, zorgprofessionals, werkzoekenden, studenten en werkgevers op eenvoudige en discrete wijze met elkaar in contact.

ZorgdienstenOnline.nl is in korte tijd uitgegroeid tot de meest complete carrièresite voor de zorg- en welzijnsbranche. Iedereen die op zoek is naar hulp, werk, een stageplaats of personeel in de zorg, kan dit gratis kenbaar maken op ZorgdienstenOnline.nl. Kortom: ZorgdienstenOnline.nl is de verbindende schakel in de zorg- en welzijnssector!

Samenwerking
Stephan van Beek, mede-oprichter van ZorgdienstenOnline.nl: “Na een wederzijdse verkenning werd al snel duidelijk dat ZorgdienstenOnline.nl en NZG elkaar uitstekend kunnen versterken. Door deze strategische samenwerking kunnen beide partijen nog beter voorzien in de behoefte van hun bezoekers.”

Volgens Commercieel Manager Fleur Determeijer van de NZG biedt de samenwerking met ZorgdienstenOnline.nl kansen: “Als partners kunnen we elkaar aanvullen en waar mogelijk versterken. De nieuwsvoorziening van de Nationale Zorggids en het dienstenpalet van ZorgdienstenOnline.nl vullen elkaar uitstekend aan. Ik verwacht dat de samenwerking tot een nog betere dienstverlening zal leiden!”

Recente artikelen