Huisartsenpraktijk Wormerveer verhuist naar voormalig politiebureau

Array
Dit is een origineel bericht van Huisartsenpraktijk Wormerveer

Huisartsenpraktijk Wormerveer, nu nog onder de naam Huisartsenpraktijk Iepenweg gevestigd op de Iepenweg in Wormerveer, zal op 27 februari 2012 de deuren openen van de nieuwe lokatie aan de Stationsstraat 7 in Wormerveer.
Deze nieuwe en moderne lokatie in het voormalige Rinus Hillecentrum, tot voor kort in gebruik als politiebureau, biedt het huisartsenteam de gelegenheid de zorg uit te breiden en verder te verbeteren. Daarnaast komt de praktijk meer centraal in Wormerveer te liggen en zal beter bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.
Op 24 februari zal met de verhuizing aangevangen worden. Op deze dag zijn alleen spoedafspraken mogelijk. Dit is voor de ingeschreven patienten niet ideaal, maar helpt problemen bij de opening op de nieuwe lokatie zo veel mogelijk te voorkomen.

In Zaanstad zijn zo’n 6500 inwoners ingeschreven als patient in Huisartsenpraktijk Wormerveer.

Voor meer informatie: www.huisartsenwormerveer.nl

Br0n: ANP Perssupport
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen