Wetenschapsdag 2012

Array

9 maart 2012 | Bijeenkomst
De Vaste Commissie voor de Wetenschapsbeoefening heeft 166 abstracts van onderzoekers beoordeeld voor de komende wetenschapsdag.

Daarvan werden er ruim 40 door de jury gewaardeerd met tenminste het cijfer 8. De drie onderzoekers die als beste werden beoordeeld, zullen tijdens de wetenschapsdag op 9 maart een presentatie geven over hun onderzoek. Daarnaast houdt Brenda Penninx als keynote speaker een voordracht getiteld: ‘Finding new pieces to the depression puzzle’. Ook twee vertegenwoordigers van de onderzoekinstituten CCA/V-ICI en ICaR-VU zullen een presentatie geven.
Het is de zesde keer dat de wetenschapsdag wordt gehouden. Belangstellenden zijn welkom, mits ze zich voor 1 maart aanmelden bij de secretaris decanale zaken Ellen Dijkstra, [email protected]. Degenen die een abstract hebben ingediend hoeven zich niet aan te melden; er wordt gerekend op hun aanwezigheid.

bron: VUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen