Geslaagd symposium over borstkanker

0
205

Het aantal borstkankerpatienten blijft nog altijd toenemen, ook huisartsen krijgen hier veel mee te maken. Op dinsdag 31 januari hield het Havenziekenhuis daarom een congres over borstkanker voor huisartsen en andere verwijzers. Tijdens dit symposium kwamen de meest recente ontwikkelingen binnen de borstkankerzorg aan bod. Zo kwamen onderwerpen aan de orde als ‘bijwerkingen van hormonale therapie’, ‘pijnstilling in de laatste levensfase’ en ‘kinderwens na chemotherapie’.

Het symposium was een succes, er waren ruim 40 verwijzers aanwezig bij het congres.

Roze lintje
Borstkankerpatienten prijzen de goede zorg die in het Havenziekenhuis wordt geboden. Het ziekenhuis heeft daarom van de Borstkankervereniging Nederland (BVN) weer een roze lintje gekregen. Het lintje werd toegekend vanwege de zeer goede kwaliteit van de behandeling van borstkanker.

Bron: Havenziekenhuis

Vorig artikelHavenziekenhuis ondertekent intentieverklaring om energie te besparen
Volgend artikelZelf chronische pijn behandelen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.