Ab Klink voorzitter Raad van Toezicht Stichting Vluchteling

Array
Dit is een origineel bericht van Stichting Vluchteling giro 999

Prof. dr. Ab Klink is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Vluchteling. Klink volgt Andrée van Es op, die eind vorig jaar terugtrad. De Raad van Toezicht controleert het Bestuur, waarvan Femke Halsema voorzitter is. Alle leden van het Bestuur en de Raad van Toezicht doen hun werk voor Stichting Vluchteling onbetaald.

Directeur Tineke Ceelen is verheugd met de komst van Klink: “Een man met een brede bestuurlijke ervaring, een omvangrijk netwerk, en daarmee een aanwinst voor Stichting Vluchteling. Ik denk dat we met bestuurders als Ab Klink en Femke Halsema klaar zijn voor de toekomst.”

Klink was onder andere minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het vorige kabinet. Ab Klink wil “graag een steentje te willen bijdragen aan het bieden van een helpende hand aan vluchtelingen en ontheemden wereldwijd.” Het werk van Stichting Vluchteling noemt hij “enorm aansprekend”.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen