Hebt u vragen over het pgb?

Array

Wilt u precies weten wat u nu wel of niet aan begeleiding mag inkopen? Of wilt u zich goed voorbereiden op uw (her)indicatie? Of hebt u net een persoonsgebonden budget en wilt u in één dag de belangrijkste dingen leren die u moet weten? Dan kunt u bij daarvoor een cursus komen volgen bij Per Saldo, een lid-organisatie van de NPCF.

Begeleiding: wat mag wel, wat mag niet?
U hebt een indicatie gekregen voor begeleiding in de AWBZ. Het pgb besteedt u aan begeleiding die u nodig hebt. Maar het is voor u niet altijd duidelijk welke zorg u nu wel en welke u niet mag inkopen. Graag zouden we u een concrete opsomming geven, maar zo eenvoudig ligt het helaas niet. Er is namelijk geen pasklaar antwoord mogelijk. In deze cursus leidt Per Saldo u door het woud van verboden en niet-verboden. Wat is AWBZ-verzekerde zorg? Waar kunt u vinden wat wel mag en wat niet? En we besteden uitgebreid aandacht aan de vergoedingenlijst.

De kosten voor deze cursus:

Leden: € 35,00 per persoon

Niet-leden: € 55,00 per persoon

Doelgroep: Voor budgethouders die begeleiding in willen kopen en/of hun vertegenwoordigers

Data cursus:

Donderdag 8 maart 10.00 – 13.00 uur Utrecht

Donderdag 10 mei 10.00 – 13.00 uur Utrecht

Kijk voor meer data, info en aanmelden op www.pgb.nl

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen