Onderzoek centraal op Dag van de Verpleging

Array

”Van onderzoek naar praktijk: overbrug de kloof,” zo heeft V&VN het  internationale thema van de ICN voor de Dag van de Verpleging 2012 is: ”Closing  the Gap: From Evidence to Action”, vertaald.

Aan dit thema geven V&VN en V&VN  Wetenschap in Praktijk invulling met ledenblad V&VN Magazine en handige tips om de Dag van de Verpleging in je eigen instelling invulling te geven.

Rond de Dag van de Verpleging, die dit jaar op zaterdag valt, organiseren V&VN en V&VN Wetenschap in Praktijk verschillende activiteiten om verpleegkundig onderzoek en de dagelijkse praktijk van verpleging en verzorging met elkaar in verbinding te brengen. Naast de bekende special van V&VN Magazine zijn er voorinstellingen en VAR’s tips en hulp voor de invulling voor hun Dag van de Verpleging-activiteiten.

bron: V&VN

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen