Wederom bronzen keurmerk voor Leveste Care

Array

Leveste Care heeft het bronzen keurmerk voor alle woonzorgcentra in Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn behouden. In 2010 haalde Leveste Care het Perspekt bronzen keurmerk in de zorg voor intramurale en extramurale zorg. Dit keurmerk heeft een geldigheid van drie jaar. Jaarlijks wordt getoetst of de organisatie en de locaties nog aan de voorwaarden voldoen.

Veiligheid, toegankelijkheid en de beschikbaarheid van medewerkers behoorden dit jaar tot de belangrijkste controle-items. Het auditteam van Perspekt was blij verrast met het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers van Leveste Care. Het keurmerk wordt met ELAN behouden: Enthousiast, Laverend, Ambitieus en Noverend. Een pluim voor alle medewerkers!

Perspekt bronzen keurmerk
Om het kwaliteitskeurmerk te ontvangen, moet een organisatie goed scoren op diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld het leef- en zorgklimaat, informatieverstrekking aan clienten, waarderingsonderzoek onder clienten, ontslag en overplaatsing, kwaliteit en veiligheid. Het bronzen keurmerk in de zorg is sinds 2008 een geaccrediteerd keurmerk.

bron: Leveste

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen