Wetenschapssymposium afdelingen Kindergeneeskunde van VUmc en AMC

Array

U bent van harte uitgenodigd voor het 1e gezamenlijke wetenschapssymposium van de afdelingen Kindergeneeskunde van VUmc en AMC dat op donderdag 16 februari 2012 zal plaatsvinden op het Westergasterrein, Klönneplein 4 te Amsterdam.

Het symposium zal in het teken staan van de wetenschappelijke speerpunten van de Amsterdamse academische kindergeneeskunde. Het programma zal bestaan uit voordrachten, postersessies en de `Hugo Heymans Lezing’ door professor Piet Borst. De dag zal worden afgesloten met een borrel mét band!

Op www.amsterdamkindersymposium.nl vindt u meer informatie over het symposium en kunt u zich aanmelden. Deelname is gratis.

Wij zien er naar uit u 16 februari te mogen ontvangen.

Amsterdam Kindersymposium Commissie 2012
Hester Blufpand, Marc Jansen, Denise Niewerth (VUmc) Carline Tacke, Saskia Hopman, Alice van Velzen (AMC) Datum : 16 februari 2012
Tijd : 08:00 tot 20:00
Locatie : Westergasterrein, Klönneplein 4 te Amsterdam.

bron: VU mc

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen