Regas ontwikkelt mobiele toepassingen

Array

Regas B.V. presenteert op de vakbeurs Zorg & ICT de eerste clientregistratie app voor smartphones en tablets in Nederland. Met de REGAS App kunnen zorg- en hulpverleners, waar ze ook zijn, snel gegevens opzoeken, notities maken en tijdschrijven.

Het idee voor een REGAS App is ontstaan in gesprek met hulpverleningsorganisaties die reeds werken met REGAS registratiesoftware. Sommige van deze organisaties hebben Het Nieuwe Werken al ingeburgerd, andere willen bezuinigen op fysieke werklocaties. Gezamenlijk hebben zij de handen ineengeslagen, waarbij Regas de ontwikkeling van de app coördineert en de hulpverleners de inhoud en functionaliteiten inbrengen.

Matthijs Boers, StOED:”De REGAS App heeft de potentie om de zorgverlening efficienter en leuker te maken. Administratie wordt makkelijker en sneller, waar client en zorgverlener bij gebaat zijn”.

Nick Haasnoot, directeur Regas:”Met de REGAS App zetten we een grote stap vooruit, zowel in het samenwerken met onze klanten als in de ontwikkeling naar de toekomst. Doordat de REGAS App platform-onafhankelijk is, ligt mobiel registreren voor alle hulpverleners die met REGAS werken binnen handbereik. We bieden onze klanten nu, in combinatie met onze Webbased software, een compleet pakket aan online, immer bereikbare diensten”.

Zorg & ICT
Volgende maand (27 – 29 maart) vindt de vakbeurs Zorg & ICT 2012 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Regas staat in Hal 1, stand B113 (vlakbij de theaters). Op de stand worden korte demo’s van REGAS Webbased en de REGAS App gegeven. Het event is gratis te bezoeken.

Over Regas
Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de welzijns-professional en haar clienten, want ICT draait uiteindelijk om mensen. De eigenschappen die REGAS kenmerken zijn innovativiteit, focus op de behoeften van de professional en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De drie pijlers in de software, Volgen, Verbinden en Bewaken, sluiten hiermee naadloos aan bij Welzijn 2.0, Het Nieuwe Werken en ‘Eigen Kracht’.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen