Simon Sinek geeft masterclass in Nederland

Array

Zijn ultieme geloof is dat de mensheid gezamenlijk in staat is te bouwen aan een mooie toekomst. Vaak omschreven als “a visionary thinker with a rare intellect,” leert Sinek leiders en organisaties hoe zij zichzelf, hun medewerkers en hun (potentiele) klanten het beste kunnen inspireren. Sinek is wereldberoemd geworden door zijn Golden Circle concept en zijn boek Start With Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action. Hij inspireert mensen en zet die mensen aan om anderen te inspireren.

Sinek is gefascineerd door leiders en bedrijven die de meeste impact hebben ter wereld, zoals Microsoft, Dell en Chanel. Personen en bedrijven met de capaciteit om te inspireren. Sinek heeft opmerkelijke patronen ontdekt in de manier waarop deze personen en bedrijven denken, handelen en communiceren. Hij deelt zijn bevindingen graag met u! Inmiddels verzorgt Simon Sinek lezingen over de hele wereld en wordt hij veelvuldig gevraagd naar zijn visie door internationale media als The New York Times, Wall Street Journal, The Washington Post, Houston Chronicle, FastCompany, CMO Magazine en BusinessWeek. In maart 2012 komt hij eindelijk naar Nederland voor een hele dag onmisbare inzichten!!

U optimaliseert deze dag gegarandeerd uw inzicht in leiderschap, marketing & succes en gaat volledig geïnspireerd naar huis. Schrijf je in voor deze geweldige dag

12.00 Ontvangst & Lunch
13.00 Leadership & Marketing Day PART I
17.00 Borrel & Walking Dinner
18.00 Leadership & Marketing Day PART II
20.30 Borrel

U wordt zelf geïnspireerd en leert hoe u anderen het beste kan inspireren.

INNOVATIE

dat is het doel.

 

ACTIE

dat is wat u en uw medewerkers ondernemen.

Het resultaat van de dag? Innovatie, motivatie & actie en u investeert bovendien optimaal in de toekomst van uw organisatie!

TIP:

Kijk ook eens op de website van Simon Sinek http://www.startwithwhy.com, lees zijn blog om alvast in de stemming te komen en schrijf u in voor de ´blog´s feed´. U vindt dan elke dag een inspirerende oneliner in uw mailbox!

 

De lezing die Sinek verzorgde op het eerste TEDx event, is een van de meest gedeelde video’s op ted.com.

Ga naar www.simonsinek.com voor zijn blog en meer informatie over Simon Sinek.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen