Patiëntveiligheid weer centraal in november

Array

Werk jij in een ziekenhuis? Denk dan vast na over mogelijke activiteiten tijdens de Week van de Patientveiligheid. Dit jaar is de Week van de Patientveiligheid van maandag 12 tot en met vrijdag 16 november 2012. Dat meldt het VMS Veiligheidsprogramma, waarin V&VN partner is.

In de Week van de Patientveiligheid maken ziekenhuizen hun inspanningen rond patientveiligheid zichtbaar. Op donderdag 15 november organiseert het VMS Veiligheidsprogramma het Patientveiligheidscongres, met de uitreiking van de Patientveiligheidsaward.

Verbeteren patientveiligheid
Ziekenhuizen zijn actief bezig met het verbeteren van de patientveiligheid. In de Week van de Patientveiligheid laten ziekenhuizen zien hoe hard ze werken aan patientveiligheid en wat voor successen zijn geboekt. Dit kunnen grote projecten of congressen zijn, maar ook kleinere initiatieven.

Meer informatie op de site van V&VN

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen