“From Paris to Palo Alto”, Twee prachtige events

Array

Twee Digital Health Conferenties Doctors 2.0 & You (23-24 mei Parijs, Frankrijk) en Stanford Medicine X (28 tot 30 september 2012 Stanford, Californie) lanceren een gezamenlijke korting registratie partnerschap pakket. Doctors 2.0 & U en “From Paris to Palo Alto” zijn unieke eHealth conferenties  op twee verschillende continenten en toch een gemeenschappelijke missie. Beide evenementen zullen we  de mogelijkheden van Web 2.0 tools, Social Media, en Informatietechnologie voor de gezondheidszorg verkennen en verbeteren en aan te moedigen professionals en patienten om actief te zijn deelnemers aan deze digitale diensten.

Dankzij een gezamenlijke partnerschap tussen Doctors 2.0 & U en Stanford Medicine X,  kunnen de deelnemers die zich inschrijven voor beide conferenties waarbij ze een totaal van US $ 500 besparen door het gecombineerde inschrijfgeld. Dit korting programma, ontworpen om de  transatlantische uitwisseling te bevorderen, is beschikbaar van 1 maart-31 maart 2012.Deze voordeelcombi is hier te vinden. Met de kortingscode MF12 krijg je extra korting op je aanmelding.
Doctors 2.0 & You is in de 2e editie, gewijd aan Web 2.0, Social Media en Mobile Apps voor de Gezondheidszorg, en brengt alle lagen van de gezondheidszorg samen: patienten, professionals, aanbieders, de farmaceutische industrie, overheid, financiers. De sprekers vertegenwoordigen 20 nationaliteiten van oorsprong uit Europa, Noord-Amerika, en Azie, zal het programma zich richten op de beste praktijken, demonstraties, en netwerkmogelijkheden. De parallelle start-up wedstrijd zullen profiteren van een internationale mentoring jury. De aanwezigen zullen genieten tijdens een ​​avond in op de 17e eeuwse Parijse bezienswaardigheid, waar het Marshall-plan werd ondertekend.

Stanford Medicine X is een academische conferentie bedoeld voor iedereen. Haar missie is het verkennen van de mogelijkheden van sociale media en informatietechnologie om de uitoefening van de geneeskunde vooruit te helpen, verbetering van de gezondheid en de positie van patienten als actieve deelnemers in hun eigen zorg te bevorderen. Stanford Medicine X is een project van de Stanford AIM Lab en wordt geregisseerd door Larry Chu, MD. Stanford Medicine X wordt het decor van een ePatient Scholarship-programma, een IDEO Innovation Challenge, en een breed scala van vooraanstaande sprekers uit Silicon Valley en de rest van de wereld.

Denise Silber, oprichter van Basil Strategies consultancy Parijs, voorzitter van Artsen 2.0 & You, wordt bijgestaan ​​door een internationale adviesraad. Neem contact op met [email protected]

Larry Chu, MD, directeur van Stanford Medicine X is universitair docent anesthesie aan de Stanford University School of Medicine. Contact: http://medicinex.stanford.edu/contact-us/

Hieronder de vier redenen waarom je deze congres niet mag missen:

1 – Doctors 2.0 & You en Stanford Medicine X heeft de topsprekers en best practises van over de hele wereld. De plaats om ervaring te delen over health 2.0 tools, mobile health en social media.

2 – Alle stakeholders zijn aanwezig en delen hun kennis en netwerk- patienten, zorgprofessionals, ziekenhuizen, farmaceuten, overheden

3 - De digitale ontwikkeling in de zorg groeit, nu is het moment om aan te sluiten!

4 – Deelname kost 25% tot 50% minder dan vergelijkbare evenementen, met behoud van de sterke line-up van sprekers en locatie.

Over Doctors 2.0 & You

The 2nd edition of Doctors 2.0 and You convenes on May 23-24, 2012, at the elegant Cité Universitaire campus in Paris. The 2012 Congress is of interest to all of Healthcare’s stakeholders individual, professional, industry and institutions. It will gather together 450 international supporters of health 2.0 tools and Social Media to share ideas and best practices from 5 continents and increase cooperation and partnerships. This widely-reported conference is, for the second year running, under the High Patronage of the French Ministry of health, with 27 media partners and sponsors. (The event website is consequently visited from 160 countries).

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen