Franciscus Vriendenfonds schenkt schilderij aan afdeling Kraamsuites

Het Franciscus Vriendenfonds heeft ervoor gezorgd dat (aanstaande) ouders kunnen genieten van een prachtig en toepasselijk schilderij dat is opgehangen op de afdeling Kraamsuites van het Sint Franciscus Gasthuis.

Hiermee wil het Vriendenfonds de verblijfsomgeving van ouders veraangenamen. Het schilderij is gemaakt door Michiel Stolk.

De grootschalige verhuizing van de verouderde afdeling op de vierde verdieping naar een splinternieuwe afdeling met zeventien luxe Kraamsuites op de tiende verdieping noemden we het project Ooievaarsnest . Om dit gedachtegoed in ere te houden, leek het ons erg toepasselijk om juist dit schilderij op de nieuwe afdeling te hangen. We zijn erg blij dat dit door de Vrienden mogelijk is gemaakt , aldus Fie Schipper, teamcoördinator van de Kraamsuites.

bron: St Franciscus Gasthuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen