Medtronic zoekt langeafstandlopers met een medisch-technologisch hulpmiddel of apparaat

Medtronic selecteert een aantal lopers, “Global Heroes”, om deel te nemen aan de Medtronic Twin Cities Marathon of de Medtronic TC 10 Mile van 5 tot 7 oktober 2012 in Minneapolis in de Amerikaanse staat Minnesota.

Medtronic, Inc. (NYSE : MDT), wereldwijd marktleider op het gebied van de medische technologie, is over de hele wereld op zoek naar langeafstandlopers die gebruik maken van een medisch-technologisch hulpmiddel of apparaat, om deel te nemen aan de 7de editie van het jaarlijkse “Medtronic Global Heroes”-programma van 5 tot 7 oktober 2012. In totaal zullen 25 lopers uitgekozen worden om samen met een persoon naar keuze en op kosten van Medtronic naar Minneapolis in Amerika te reizen om deel te nemen aan de Medtronic Twin Cities Marathon of de Medtronic TC 10 Mile.

Hoe wordt je een “Global Hero”?
Om in aanmerking te komen voor “Medtronic Global Heroes” dienen lopers ten tijde van de wedstrijd gebruik te maken van medische technologie ter behandeling van hartaandoeningen, diabetes, chronische pijn, rugproblemen, neurologische, gastro-enterologische of urologische aandoeningen. Het gaat hierbij om medische hulpmiddelen/apparaten zoals bijvoorbeeld een pacemaker, een implanteerbare cardioverter defibrillator (ICD), een wervelkolomimplantaat, een neurostimulator, een medicijnpomp, een insulinepomp of een hartklep. Alle lopers die geholpen worden door een van deze medische technologieen, ongeacht van welke producent, kunnen zich opgeven.

Wie wil deelnemen, vult het deelnameformulier in op medtronic.com/globalheroes .  Inschrijven kan tot uiterlijk 27 april 2012. De lopers worden gekozen door het onafhankelijke comité van Twin Cities in Motion. Deelnemers moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen (zie medtronic.com/globalheroes) en moeten bevestigen dat ze hun deelname aan de marathon met hun arts hebben besproken.

Over de Medtronic Twin Cities Marathon
Deze marathon is een initiatief van Twin Cities in Motion en de Medtronic Foundation binnen het “Medtronic Global Heroes”-programma. Dit sportieve evenement heeft tot doel lopers van over de hele wereld die gebruik maken van medische hulpmiddelen/apparaten, erkenning te geven voor hun prestaties.

Over de Medtronic Foundation
De Medtronic Foundation zet zich in om het leven te verbeteren van alle mensen wereldwijd die aan een chronische ziekte lijden. De Foundation doet schenkingen op het gebied van gezondheid, onderwijs en de samenleving.

 

Over Medtronic
Medtronic, Inc. (www.medtronic.com), met hoofdkantoor in het Amerikaanse Minneapolis, is wereldwijd marktleider op het gebied van de medische technologie (pacemakers, defibrillatoren, stents, hartkleppen, insulinepompen, neurostimulatoren, enz.). Voor miljoenen mensen ter wereld biedt Medtronic oplossingen om hun pijn te verlichten, hun gezondheid te herstellen en hun levensduur te verlengen. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Tolochenaz, Zwitserland.

 

Medtronic Nederland heeft een verkoopkantoor en een internationaal distributie- en servicecentrum in Heerlen, het Bakken Research Center en een trainingscentrum in Maastricht, een productiefaciliteit in Kerkrade en het verkoopkantoor van CoreValve in Tilburg.  Meer informatie vindt u op www.medtronic.nl.

De werkelijke kracht van Medtronic schuilt in de meer dan 40.000 toegewijde medewerkers die wereldwijd voor ons werken. En ook in Nederland zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers. Zie http://www.medtronic.nl/carriere/carriere-mogelijkheden/index.htm .

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen