Veilig Facebook voor iedereen – gratis boekje

0
253

Veilig facebook heeft een informatief boekje uitgegeven over de gevaren en kansen van facebook en wat je eraan zou moeten doen. Een aanrader dus voor iedereen die zich zorgen maakt over zijn privacy op Facebook, maar meer nog voor diegene die zich geen zorgen maakt.

Een boekje vol tips over je online reputatie (het beeld dat mensen van jou krijgen als ze je opzoeken op internet) wordt steeds belangrijker. Eerder deze maand won Facebook een “Big Brother Award”, de prijs die personen, bedrijven en overheden te kijk zet die het afgelopen jaar bij uitstek controle op burgers en inbreuken op privacy hebben bevorderd. Het was voor Jan Willem Alphenaars aanleiding om juist de gebruiker als verantwoordelijke aan te merken en hij schreef het boekje samen met Peter Minkjan van Marketingfacts. Het resultaat is een handig e-book met de titel “Veilig Facebook voor iedereen“.
Een nuchter boekje met handige tips die elke Facebook-gebruiker zou moeten lezen, maar natuurlijk ook nuttig voor ouders van kinderen met een Facebook account. download hier het e-book.