Health app award 2012

0
193

Artsennet en MedicalPHIT reiken op 20 juni de Health app award 2012 uit. Wie sleept deze nieuwe (of felbegeerde) prijs voor de beste app in de zorg in de wacht tijdens het Apps4Health-congres in de Domus Medica in Utrecht?

Artsen en patienten kunnen vanaf nu op Artsennet.nl stemmen welke app volgens hen de award verdient. Ze beoordelen de efficientie, toepasbaarheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de apps die meedingen naar de award via een speciaal wedstrijdformulier.

Jurering

Van alle ingezonden beoordelingen onthult de jury de tien beste apps. De eigenaars van de apps worden op 20 juni uitgedaagd om een elevator pitch te houden van enkele minuten over hun app. De jury reikt de beste artsen-app en de beste patienten-app uit. Het publiek bepaalt vervolgens wie er met de publieksprijs naar huis gaat.

Jury

De jury bestaat uit professionals die hun sporen verdiend hebben in de digitale zorgwereld. Zij zijn:

  • Huisarts Bart Timmers,
  • Programmamanager Marinka de Jong-Fintelman van Nictiz,
  • Sjaak Nouwt beleidsmedewerker e-Health van de KNMG,
  • Paul Pelsmaeker, Voorzitter Stichting Digitalezorg.nl,
  • Lucien Engelen, Directeur en oprichter Reshape Innovation Centre van het UMC St. Radboud,
  • Marcel Heldoorn van de NPCF,
  • Anemone Bogels van de NFK,
  • Karin Oost, Hoofd Artsennet,
  • Hans Mekenkamp, Partner MedicalPHIT,
  • Nicky Hekster van IHE Nederland.

Hekster is tevens dagvoorzitter van Apps4Health congres.

Artsennet

De Health app award 2012 is een initiatief van Artsennet en MedicalPHIT. Artsennet is de grootste onafhankelijk medische portal in Nederland. In 2011 is Artsennet gestart met het verzamelen van diverse medische apps die artsen kunnen reviewen. MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau voor IT in de zorg en organisator van het Apps4Health congres op 20 juni.

Stemmen

Wilt u meer weten over de award of uw stem uitbrengen? Surf dan www.artsennet.nl/healthappaward. In aanloop naar, tijdens en na de verkiezing van de beste medische app staat het twitterkanaal #HAPP12 open.

Vorig artikelStel je gaat dood, hoe regel je dan je leven?
Volgend artikelVoorzitter rvb Meander kondigt vertrek aan
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.