Voorzitter rvb Meander kondigt vertrek aan

Array

Jan Kleijne, voorzitter raad van bestuur Meander Medisch Centrum, gaat per 1 november met pensioen. Kleijne is dan ruim tien jaar bestuurder in Meander geweest. De raad van toezicht betreurt het aangekondigde vertrek en heeft begrip voor zijn besluit. Hij zal op korte termijn een nieuwe voorzitter gaan werven om Kleijne op te volgen.

Jan Kleijne: ‘Ik vind het fantastisch om iedere dag met betrokken en toegewijde professionals te werken. Ik ben trots op Meander Medisch Centrum! Er is nooit een geschikt moment om te vertrekken, maar als er één moment is dan is het nu. Er is tijd en ruimte genoeg om de zaken goed over te dragen en te beleggen. Het fundament voor de nieuwbouw staat stevig en het bedrijf is gezond, ook al maken we hectische tijden door met elkaar. Mijn vertrek is een natuurlijk moment om recht te doen aan de persoonlijke en aan de bestuurlijke levenscyclus.’

Bron: NVZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen