Ineke Huibregtsen waarnemend directeurbestuurder VitrasCMD

De Raad van Toezicht heeft mevrouw Ineke Huibregtsen als waarnemend directeurbestuurder van VitrasCMD benoemd vanaf medio mei. Dit omdat de huidige directeurbestuurder mevrouw Ella van Lingen bij Reinaerde in dienst zal treden als voorzitter van de Raad van Bestuur. De heer Lex van den Ham, voorzitter van de Raad van Toezicht, zegt: ‘We zijn blij dat Ineke Huibregtsen deze verantwoordelijke taak op zich wil nemen voor de periode die de procedure voor opvolging nodig zal hebben.’ Gezien de volwaardige waarneming en de bestendige managementbezettting is de tussenperiode goed geborgd. De Raad van Toezicht heeft de voorbereidingen voor vervulling van de vacature inmiddels ter hand genomen.

Ineke Huibregtsen vervulde tot nu toe de functie van divisiemanager Jeugd en Maatschappelijke Dienstverlening en was de vaste waarnemer van Ella van Lingen. Ineke Huibregtsen kent de inhoud van het werk goed en is zeer goed ingevoerd in het relatienetwerk van VitrasCMD; ze is de kennisdrager en het gezicht van VitrasCMD naar de gemeenten.

VitrasCMD leeft, denkt en werkt mee
VitrasCMD biedt al ruim 50 jaar vertrouwde zorg door betrokken professionals. In de vorm van verzorging en verpleging thuis, aanvullende gemaksdiensten en cursussen, consultatiebureau, hulpmiddelen als bedden, rolstoelen, krukken en klossen. Ondersteuning bij sociale, psychische of financiele problemen is mogelijk via maatschappelijk werk en thuisbegeleiding. VitrasCMD – in bezit van het kwaliteitskeurmerk HKZ – blijft werken aan de verbetering van de hulp aan haar clienten. Zo heeft VitrasCMD deelgenomen aan het ontwikkelprogramma In voor Zorg! Verder is VitrasCMD kernpartner in het Centrum voor Jeugd en Gezin en neemt zij deel aan het innovatieve programma Sociaal Werk in de Wijk.

Bron: VitrasCMD

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen