Samenwerking Thuiszorgwinkel Pantein en Welzorg

Array
Dit is een origineel bericht van Welzorg Nederland B.V.

Thuiszorgwinkel Pantein en Welzorg willen de inwoners van de regio de best mogelijke service en een uitgebreid assortiment op het gebied van hulpmiddelenverstrekking en comfortartikelen bieden. Om die reden zijn beide partijen voornemens een strategische samenwerking aan te gaan. Op 6 maart tekenden zij een intentieverklaring en als alles goed is start de samenwerking op 1 juli 2012.

Thuiszorgwinkel Pantein is onderdeel van zorggroep Pantein en leverancier van hulpmiddelen en verpleegartikelen voor zorgverzekeraars, het Zorgkantoor, gemeenten, zorginstellingen en particuliere gebruikers. Thuiszorgwinkel Pantein heeft 5 winkels en een logistiek centrum in de regio.  Welzorg is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten en heeft vestigingen in heel Nederland, maar nog geen in het werkgebied van Pantein.

In het kader van de samenwerking neemt Welzorg alle activiteiten van Thuiszorgwinkel Pantein over. De naam Thuiszorgwinkel Pantein blijft bestaan en voor de bezoekers van de winkels, klanten van de uitleen en gebruikers van WMO hulpmiddelen verandert er niets. Zij kunnen rekenen op de kwaliteit en deskundigheid die ze gewend zijn.

Door de samenwerking kunnen Pantein en Welzorg hun dienstverlening op het gebied van participatie, eigen regie en zelfstandig thuis wonen op een nog hoger peil brengen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen