Baanbrekende behandeling geneest Hypertensie, Atherosclerose en hoog Cholesterolgehalte

Array

– Medische doorbraak heeft impact op levens wereldwijd
De Nederlandse wetenschapper M.A. Yacobi heeft een medische behandeling gevonden dat vroegtijdige dood voorkomt van mensen die lijden aan Hypertensie (verhoogde bloeddruk), Atherosclerose (slagaderverkalking) en een verhoogd cholesterol.

De drie kwalen worden veroorzaakt doordat in het lichaam een ophoping van lichaamsafvalstoffen ontstaat met als gevolg dat aders verkalken en organen op den duur uitvallen, wat de belangrijkste oorzaken zijn het ontstaan van hart- en vaatziekten. Wereldwijd lijden miljoenen mensen hieraan, waarvan een groot deel met dodelijke afloop.

Baanbrekende ontdekking reguleert stofwisseling
De nieuw ontwikkelde medicijnen zorgen op een succesvolle manier ervoor dat lichaamsafvalstoffen alsnog uit het lichaam worden verwijderd. De ontregelde stofwisseling wordt weer in bedrijf gebracht waardoor de circulatie van het bloed en de organen weer gereguleerd plaatsvinden. Door deze belangrijke ontdekking zal het lichaam weer als vanouds werken en de patient gezond blijven.

Fotomateriaal op http://www.soulberc.com/causestreatment.html laat zien welke afvalstoffen verwijderd zijn.

‘Impact op samenleving’
‘Deze behandeling is revolutionair op dit medische vakgebied en zal een enorme impact op de samenleving hebben. Er zijn zoveel mensen die aan Hypertensie, verhoogd Cholesterol en Atherosclerose lijden. Dit is goed nieuws voor hen’, zegt Ahmed Soulaimani, managing director van Soulberc Consultants, het bedrijf dat de wetenschapper begeleidt. ‘Het zijn de belangrijkste oorzaken van hart- en vaatziekten en dat kan nu drastisch worden teruggedrongen. We vermoeden dat nog meer stofwisselingsziektes zoals diabetes en migraine hier ook baat bij zullen hebben.’

Out-of-the box
De behandeling is ontdekt door de bekwame medisch onderzoeker M.A. Yacobi uit Enschede. Innoverend in ‘out of the box’-denken op medisch gebied, voert hij al meer dan dertig jaar onafhankelijk medisch onderzoek uit. Zijn medische innovaties hebben verstrekkende gevolgen voor de patienten die baat hebben bij zijn levensveranderende behandelingen.

Soulberc Consultants
De firma Soulberc Consultants verstrekt onafhankelijk biomedisch advies en specialiseert zich in de commercialisering van biomedische innovaties en uitvindingen. Momenteel trekt Soulberc Consultants voor deze nieuwe innovatie partijen uit de hele wereld aan. De verwachting is dan ook dat binnen enkele maanden patienten wereldwijd hiermee behandeld kunnen worden.

bron: ANP Pers Support

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen