Leerlingen geven Geluidstuin.nl van de Nationale Hoorstichting een 8,3

Array

Een evaluatie van de website Geluidstuin.nl onder leerlingen uit groepen 6, 7 en 8 laat zien dat de website zeer positief wordt beoordeeld. Leerlingen geven de website een 8,3. Bovendien leren ze er ook echt wat van, vooral over de kwetsbaarheid van het gehoor. Geluidstuin.nl is een website van de Nationale Hoorstichting, gericht op kinderen van 9 tot 12 jaar, waar zij spelenderwijs kennis kunnen opdoen over geluid, gehoor en gehoorschade.

Naast de meningen over de website is ook getest wat leerlingen hebben geleerd van de Geluidstuin. Na het bezoeken van de Geluidstuin blijken leerlingen van alle leeftijden significant meer kennis hebben. Vooral over de kwetsbaarheid en de waarschuwende, signalerende functie van het gehoor.

Het volledige evaluatierapport is te lezen op de site van de Nationale Hoorstichting.

Nieuwsgierig? Ga naar www.geluidstuin.nl!

Bron: Nationale Hoorstichting

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen